Oversigt

Modtag nyhedsbrev

Effekt & referencer

Mindfulness er i dag en af de stærkeste teknikker til at styrke præstationsevnen og forebygge stress. Og hos Aspecht & Mandrup har vi mange års erfaring i at bruge mindfulness til at optimere både handlekraft, koncentrationsevne og trivsel hos virksomhedsledere og medarbejdere i højpræstationsjobs. Når du har gennemført et kursus hos os, vil du føle større overskud og selvtillid og blive markant bedre til at håndtere belastende situationer – både i et stressende arbejdsliv og i privatlivet.

Derfor virker mindfulness

Mindfulness øger opmærksomheden gennem en fysisk påvirkning af centralnervesystemet. Ved hjælp af blandt andet meditation bliver hjernen trænet til selv at udvikle større fokuseringsevne og til at kunne kontrollere egne tankemønstre og følelser. Det betyder, at du bliver bedre til at håndtere stress og et højt forventningsniveau – og at du i det hele taget vil føle større trivsel i din dagligdag.

Aspecht & Mandrup anvender også udvalgte åndedrætsteknikker fra Hatha-yogaen. Teknikkerne har en positiv virkning på blodtryk og puls og medvirker til en forbedret iltning af kroppen og hjernen – med større opmærksomheds- og ydeevne til følge.

Kursus i mindfulness

Vi afholder løbende forskellige kurser i mindfulness, som er skræddersyet til erhvervsledere og andre nøglemedarbejdere, samt hele virksomhedshold.