Oversigt

Modtag nyhedsbrev

Historier fra det virkelige liv

Mark Kallan, Premierløjtnant og Næstkommanderende i Maintenance Area 7

"Som én der fifler lidt med undervisning fra tid til anden, er jeg rent fagligt meget, meget imponeret over det jeg oplevede i hænderne på Charlotte og hendes hold. Især oplevede jeg at I alle var gode til at tage udgangspunkt i det som den enkelte sagde, også selvom det var udtryk for frustration eller manglende prioritering af meditationen ... "

Jørgen Brodersen, Team leader, Novo Nordisk

"Mit mål med Mindful Leadership var at lære mig selv bedre at kende og få en forståelse for mine indre tankemønstre. Jeg er nu kommet et skridt dybere, og min udvikling modnes stadig."

Mette Honoré, tidl. HR- og Kommunikationschef hos Bech-Bruun

"At blive bedre over for andre var egentlig mit mål med mindfulness. Som et bidrag til ledelsesudviklingen. Men jeg lærte først og fremmest at blive bedre over for mig selv."

Bente Matthiesen, Senior Compensation & Benefit Manager, Global Human Resources, ALK-Abell

"Mindfulness har ændret mit liv fuldstændig. Jeg har fundet glæden igen efter min mands død, og jeg er blevet forelsket i livet igen. Det har været en stærk og vidunderlig oplevelse."

Ole Steensberg Øgelund, adm. direktør, Svendborg Vand

"Mindful Leadership® er det mest intense og autentiske kursus, jeg har været på. Der er dybde og nerve i det – og det er en utrolig stærk oplevelse at se, hvor meget det rykker ved folk."

Signe Saxe Jessen, socialkonsulent, konfliktmægler, medejer af LevLykkeligt.dk

"I situationer hvor konflikter skal løses, eller aggressioner skal tøjles, oplever jeg, at mindfulness kan skabe ro og positivitet for mennesker, der kæmper med et indre opgør. Mindfulness giver en ro, som både jeg selv og de personer, jeg omgiver mig med privat og professionelt kan få stor glæde af."

Christina Jespersen, konsulent, CJ Consult

"Min opfattelse af mindfulness har rykket sig. Jeg startede ud med en forventning om, at jeg bare skulle følge opskriften, og så ville den være i hus. Nu ved jeg, at det i langt højere grad handler om at bruge mindfulness nu, undervejs – og efter. Det er en løbende udvikling."

Alice Ohmeyer, Økonomi- og administrationschef, Middelfart Sparekasse

"Mindfulness har været en rejse for mig - en rejse til erkendelse. En erkendelse af, hvad mine grundantagelser egentlig er, og hvordan de kan begrænse mig. Tidligere var jeg god til at sætte mig selv i bås og handle ud fra det. Nu er jeg sluppet fri af det og dømmer og begrænser ikke mig selv længere."

Annemette Tvermoes, selvstændig

"Mindfulness har hjulpet mig på vej mod afklaring. Afklaring af, hvilken retning jeg skal gå, og hvor jeg skal hen. Det har betydet enormt meget for mig på det personlige plan; især nu hvor jeg står i en situation med mange beslutninger og muligheder."