Forretningsbetingelser

Tilmeldingspolitik:

Din tilmelding er som udgangspunkt bindende. Eventuel afmelding eller flytning skal ske skriftligt i pr. e-mail til direkte@mandrupco.dk henhold til nedenstående retningslinjer.

Ved tilmelding indtil 7 uger før kursusstart kan du gebyrfrit afmelde dig kurset eller blive overflyttet til et senere eller andet kursus. Efter 7 uger før kursusstart beregner vi et gebyr på 35% af kursusprisen ved afmelding/flytning i perioden mellem 7 og 2 uger før kursusstart. Ved afmelding/flytning senere end 2 uger før kursusstart påregnes et gebyr på 100 % af kursusprisen.

*Bemærk, at flytning kun er muligt, hvis underviser er indforstået med det og ikke vurderer, at det vil skade kvaliteten af kurset for hverken dig eller de øvrige deltagere.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du altid velkommen til at give din plads til en anden deltager fra din virksomhed eller dit netværk; alt afhængig af hvilken kursustype du er tilmeldt. Af hensyn til forberedelsestid skal vi have besked senest 10 dage før kursusstart, så vi kan nå at sørge for, at din kollega får en god start på kurset.

Med henblik på at sikre en tilstrækkelig kvalitet i vores kurser, forbeholder vi os ret til at aflyse kurser, f.eks. hvis det skønnes, at et for lavt deltagerantal betyder, at den enkelte deltager ikke får maksimalt udbytte af kurset. I så fald tilbyder vi naturligvis en plads på det førstkommende kursus med samme indhold.

Prispolitik:

Ved enkelte kursustyper omfatter prisen desuden overnatning og forplejning, samt undervisningsmaterialer. Læs mere herom under den enkelte kursusbeskrivelse. Prisen er altid ekskl. moms. Faktura fremsendes ved tilmelding med 8 dages betalingsfrist. I nogle tilfælde kan der opnås rabat til vores forskellige kurser. Dette gælder dog ikke organisationer, som i forvejen har en særlig aftale hos os.

Fortrolighed:

Mandrup & Co.’s konsulenter behandler informationer og materiale om kundevirksomhed med fuld fortrolighed. Der aftales efterfølgende med den enkelte kunde, hvis eventuelle resultater eller udtalelser kan benyttes i markedsføringsøjemed. Fortrolighed omfatter naturligvis ikke offentligt tilgængelige oplysninger

Absalonsgade 24, 1658 København V - Allégade 2, 3. sal, 8700 Horsens Tlf. 22400804 - Direkte 40375859 - mail: direkte@mandrupco.dk - CVR nr. 36060530