Oversigt

Mindful Company

Download Mindful Company prospekt her

Forskningen peger på at mindfulness giver øget koncentration, mental fleksibilitet og præcision og hjælper til minimering af negative mentale mønstre. Dette gør en stor forskel i såvel personlig effektivitet som ledelse og har en positiv effekt på bundlinjen. Vi har udnyttet de bedste og mest effektive af mindfulness teknikker i Mindful Company®, et 8 ugers program målrettet virksomheder.

Overblik og mindre stress

Vi har i de seneste år gennemført en række Mindful Company® forløb i virksomheder som Tryg, ATP, Middelfart Sparekasse, ALK Abelló, Hærens Officersskole m.fl. Hvert forløb har haft ca. 22 deltagere. Og resultaterne er indiskutable! I gennemsnit 20-30% forbedringer på faktorer som effektivitet, koncentration, robusthed, nærhed og mental spændstighed.

Målgruppe

Programmet henvender sig til to målgrupper indenfor erhvervslivet og den offentlige sektor:

  • Medarbejdere der oplever en presset hverdag med høje krav om effektivitet og præstationer, hvor forstyrrelser og krævende kunder er en del af hverdagen.
  • Medarbejdere der fungerer godt, men ønsker at udnytte deres mentale kapacitet endnu bedre og booste energien.

I kan sammensætte hold med op til 22 deltagere, enten fra samme funktionsområde eller fra forskellige afdelinger i virksomheden.

Kurset består af et indledende 1-dags basismodul, hvor I får en intensiv introduktion til mindfulness. Derefter afholdes 6 ugentlige seancer à 2 timer på jeres adresse, og forløbet afsluttes med en 1-dags seance og effektmåling.

Pris

Pris for det samlede forløb ved op til 22 deltagere, kr. 185.000,-. Prisen dækker et fuldt program med grundprogram, samt to opfølgningsseancer. Hver medarbejder får et effektivt forløb på i alt ca. 35 timer plus egen meditationspraksis. Alle priser er ekskl. moms.

I prisen indgår endvidere håndbogen Mindfulness i Hverdagen af Charlotte Mandrup, samt en CD som kan bidrage til at styrke din egen praksis. Bogen danner udgangspunkt for undervisningen og forventes læst undervejs.

Yderligere info

Hvis du vil vide mere om Mindful Company®, kan du downloade vores prospekt her eller kontakte Lone Klercke på direkte@mandrupco.dk eller tlf. 40 37 58 59.

 

Tilmeld dig her