Oversigt

Hvad får du ud af det?

Download Mindful Leadership her

Mindful Leadership® er uden tvivl blandt de mest effektfulde  og alligevel mest enkle udviklingstilbud til ledere i dag. Det er på en og samme tid en praktisk, benhård metode og en sjælsrejse. Teknikkerne er skarpe og effektive efter årtusinders brug, og vi har givet dem den nødvendige tilpasning til moderne ledelse.

Når selvledelse fører til lederskab 

 

Med mindfulness træning tilbydes du en mulighed for at lære at styre dine tanker og motiver, så de kan danne grundlag for en bevidst hensigtsmæssig handling frem for de almindelige automatiserede reaktioner, som trækker dig væk fra præcisionen, nærværet og den stærke relevante og fuldt bevidste respons på din omverden. Når du kan lede dig selv, bliver ledelsen af andre mindre anstrengende og følgeskabet vokser. Et betydeligt antal erhvervsledere har allerede gennemført Mindful Leadership® – med stor succes. Læs deres anbefalinger her.

Undervisere du kommer til at møde:

 

Tilmelding og pris

Mindful Leadership afholdes på Tøystrup Gods ved Ringe i 3 moduler à 2 dage, fordelt over 8-10 uger. Pris kr. 29.500,-. Dertil kommer udgifter til ophold og forplejning, hvilket beløber sig til kr. 6.600,-. Alle priser er ekskl. moms. Se datoerne og tilmeld dig via menuen til venstre.

Vær opmærksom på vores afbestillingspolitik, der tager afsæt i hotellernes samme. Ved afbud senere end en måned før de enkelte moduler, kan vi ikke refundere dine opholdsudgifter. 

Yderligere info

Hvis du vil vide mere om Mindful Leadership® kan du kontakte os på direkte@mandrupco.dk eller tlf. 40375859.

Se kalenderoversigt her

Tilmeld dig her