Oversigt

Mindful Master Class - 48 timer

Når du vil udvikle og fastholde din praksis

48 timers lederuddannelse

 

For dig, der har gennemført Mindful Leadership eller et af vores andre længerevarende programmer, afholder vi jævnligt master classes, hvis primære formål er at give dig muligheden for at genoptage eller videreudvikle din praksis. Du kan bruge master classen til at komme ud af en negativ cirkel, hvis du sidder fast i et reaktivt mønster eller til at løfte dig selv op over hverdagens drift. Det er også en chance for at møde mennesker, der deler din tilgang til ledelse og til livet og lære af deres erfaringer.

UDBYTTE

Udover at bringe dig tilbage til din praksis, kan du forvente, at blive introduceret til nye, relevante emner, fx:

• Hjertets dannelse: hvordan kultivering af dine ledelses- og livsdyder skaber mere overskud og overblik
• Staying Strong: et sæt teknikker til at udvikle og bevare mental og følelsesmæssig robusthed
• Organisatorisk resiliens: analysemodel til at forstå de faktorer, der har relevans for at udvikle robusthed i din virksomhed

For din virksomhed betyder det, at du kommer tilbage med frisk inspiration og energi til at bringe din organisation et skridt videre.

PROGRAM

Programmet veksler mellem teoretiske indlæg, drøftelser i mindre grupper, selvreflektion og mental træning og er ret intenst. Undervejs er der indlagt pauser til at nyde den storslåede natur eller blot fordøje det nye stof. En stor del af uddannelsens værdi er gennem en autentisk,  dyb kontakt til og læring fra dine medkursister.

UNDERVISERE

Anne Specht er programmets gennemgående underviser og facilitator. Anne assisteres af kolleger fra Aspecht & Mandrup.

Sted: Tøystrup Gods ved Ringe. Ca. 1,5 times kørsel fra både Århus og København.
Tid: Programmet varer fra kl. 16.00 dag 1, til kl. 15.00 dag 3.
Pris: Kursusafgift kr.  14.500,- samt kr. 3.500,- for ophold. Begge priser er ekskl. moms. 
Tilmelding: Dette program er ikke fastsat i kalenderen, men du kan blive skrevet op eller hører nærmere på direkte@mandrupco.dk eller ring til Lone Klercke på tlf. 22 40 08 04.

Tilmeld dig her