Oversigt

Mindfulness Pro

Download Mindfulness Pro

Vores instruktørprogram, Mindfulness Pro, er for dig, som ønsker at gøre mindfulness til livsstil og levevej, hvad enten du er leder eller konsulent. programmet er krævende og omfattende både i praksis, teori og selvudvikling. Så du skal ville det og være sikker på at have den nødvendige tid til rådighed.

Klassisk mindfulness og pædagogik

Du får en dyb selvindsigt samt bred erfaring med erhvervsdeltageres spørgsmål, livssyn og udvikling. Du lærer at tackle de krav og udfordringer, som følger et så intenst redskab som mindfulness. Vi træner dig i klassiske teknikker og -metoder samt pædagogiske redskaber til at kunne tilrettelægge, instruere og facilitere et mindfulnessprogram.

Optagelseskrav

En grundlæggende baggrund inden for personlig udvikling, ledelses- eller organisationsudvikling samt forståelse for den forretningsmæssige virkelighed, som vores klienter kommer fra. Desuden kræver vi, at du forpligter dig til en daglig indsats gennem meditation og selviagttagelse, så du kan agere ud fra et klart og stærkt sind med et ego, der ikke står i vejen.

Forløb og pris

Uddannelsen forløber over ca. 10 måneder, og er i høj grad individuelt tilrettelagt. Du får i alt 23-26 undervisningsdage, inkl. Mindful Leadership®. 
Klik her for at læse mere om Mindfulness Pro® eller kontakt Lone Klercke på lk@mandrupco.dk eller tlf. 40 37 58 59. 

 

Tilmeld dig her