Oversigt

Professionel Robusthed

Download Professionel Robusthed prospekt her 

Professionel Robusthed er målrettet enkeltpersoner eller virksomheder, der ikke har mulighed for at gennemføre vores mere omfattende programmer, Mindful Company eller Mindful Leadership, men som alligevel ønsker de effekter, vores mentale træningsteknikker kan bringe for såvel den enkelte som for virksomheden. 

Udbytte: Vi har målt udbyttet på vores kurser i mange år og kan love, at du har en række forbedringer i vente, hvis du træner dagligt og sætter dig ind i stoffet som instruktørerne præsenter for dig. Dit udbytte afhænger helt af din egne indsats – ganske som med fysisk træning. Deltagerne rapporterer om bedre koncentration, hurtigere og energibesparende skift mellem hverdagens mange forskelligartede opgaver, følelsesmæssig robusthed, nærvær overfor relationer såvel som den konkrete opgaveløsning og endelig oplevelse af kontrol og øget balance. 

Struktur og indhold

Professionel Robusthed består af tre moduler af 1 dags varighed. Hertil kommer to personlige coachinger over telefonen, ugentlige instruktionsmails samt din egen daglige træning. Programmet varer 8-10 uger, idet netop den tidsperiode er nødvendig for at etablere nye mentale kompetencer og vaner. Udover at lære tre forskellige meditationsteknikker og en åndedrætsteknik, så kommer du til at forstå og integrere de grundlæggende mindfulnessprincipper i din professionelle og private hverdag.

Undervisere

Anne Specht er programmets gennemgående underviser og facilitator. Anne assisteres af kolleger fra Aspecht & Mandrup.

Pris

Deltagerpris: Pris for en deltager på vores åbne kursus er kr. 9.800,- ekskl. moms.

I prisen indgår håndbogen Mindfulness i Hverdagen af Charlotte Mandrup, samt en CD som du kan anvende under træning. Bogen danner udgangspunkt for undervisningen og forventes læst undervejs.

 

Vi holder kurset løbende og der er stor mulighed for at vi allerede kører det til efteråret. Har du interesse i at deltage allerede i efteråret 2016 så skriv/ring  til:  Lone Klercke for yderligere information på tlf. 40 37 58 59 eller mail: lk@mandrupco.dk.

Tilmeld dig her