Om os

Hos Mandrup & Co ønsker vi at tilbyde dig det ypperste indenfor mentaludvikling af ledere og medarbejdere. Vi er stolte af at være førende på vores felt, og vores ambition er altid at være bedst idenfor vores klasse.

Vi har specialiseret os i ledelsesrådgivning og mentaludvikling og har nu i mere end 10 år rykket agendaer, udfordret forretningsgange, styrket selvforståelse og ikke mindst højnet effektiviteten blandt såvel medarbejdere som ledere på alle niveauer. Vores primære fokus ligger på udvikling og rådgivning af ledere i præstations- og vidensbrancher, og her er vores erfaring omfattende.

Charlotte Mandrups mangeårige erfaring i forretningsverdenen kombineret med et innovativt og udfordrende mindset udgør rygraden i vores firma. Som ledelsesrådgiver, mindfulnessekspert og forfatter anses Charlotte i dag som værende blandt de førende inden for moderne ledelse og udvikling. Resten af vores team består af dygtige og erfarne konsulenter med et fælles syn på mennesker, forretning og præstation.

Cocktailen af vores kompetencer, erfaring, nytænkning og resultatorienterede fokus har medført, at vi i adskillige år med stolthed har bidraget til udviklingen i nogle af landets mest prominente firmaer. Og det agter vi at blive ved med.

Vores kerneydelser

Hos Mandrup & Co. er vi altid i udvikling og bevægelse for at tilbyde den ultimative løsning - og vi er ikke bange for at gå nye veje for at skabe optimale resultater. Vores produkter omfatter:

  • Mindful Leadership for mellem- og funktionsledere
  • Mindful Company. Virksomhedsprogram for medarbejdere og mellemledere
  • Mindfulness Pro.  Instruktørprogram for interne/eksterne konsulenter og ledere
  • Mindfulness i hverdagen. Endags workshop for medarbejdere, interne konsulenter og mellemledere