medarbejder

Ann-Charlotte Monrad

Mindfulness- og yogainstruktør

Kontor 22 40 08 04

Min interesse for yoga udsprang af en livslang fascination af Indien og alt indisk, som i første omgang førte til to universitetsgrader i litteraturvidenskab, med speciale i moderne indisk litteratur. Men jeg savnede at få kroppen med, og efter endt uddannelse kastede jeg mig ud i yogaen på fuld tid. Jeg var blandt de første, der fik den mere dynamiske yoga (dengang power-yoga) ud i fitnesscentre o.l., men min egen praksis var og er ashtanga yoga, selvom jeg hos Mandrup & Co. underviser på en måde, så alle deltagere får det maksimale (og maksimalt mindfulde) udbytte af yogaen.
Udover yoga har jeg studeret og praktiseret dharma (den buddhistiske lære) siden 2003. I sommeren 2011 blev jeg certificeret mindfulnessinstruktør hos Charlotte Mandrup, og jeg nyder i min meditationsundervisning at kombinere buddhismen og yogafilosofien med det lidt mere moderne tvist, som mindfulness tilbyder.

Uddannelse
Meritlærer, KDAS, 2011
300-timers yoga teacher training kurser og workshops, Richard Freeman, 2003 ->
200-timers yoga teacher training, Richard Freeman/ The Yoga Workshop, Boulder Coldorado, 2003
Cand. mag. i litteraturvidenskab, Københavns Universitet, 1999
MA in Comparative Literature, School of Oriental and African Studies, University of London

Forfatter til romanen "Yoga - eller kunsten at vedligeholde sin mentale sundhed" (Borgen 2002)

Beskæftigelse
Jeg har undervist i yoga på fuld tid siden 1999, og undervist på Charlotte Mandrups Mindful Leadership-kurser siden 2010.
Siden januar 2012 har jeg undervist og været leder af Prana Yoga Shala, samt været hovedunderviser på Prana Yoga Shalas 200-timers Yoga Alliancegodkendte yogalæreruddannelse.